Colloïdaalzilverwater

Wat is zilverwater?

Zilverwater is een colloïdale oplossing van zilver in water.
Bij een juiste productie ontstaan er submicroscopische zilverdeeltjes die in het water blijven zweven doordat er een kleine elektrische lading op elk zilverdeeltje geplaatst wordt.
Het is een multifunctionele substantie en verhoogt de weerstand van het organisme en bied ondersteuning bij het behouden van de gezondheid bij mensen, dieren, en zelfs planten.
Het wordt toegepast bij wel meer dan 600 klachten en aandoeningen!
Waar het vroeger in de Verenigde Staten als geneesmiddel werd verkocht, kun je het nu verkrijgen als antibacterieel middel.
Zilverwater is nog altijd een populair middel dat gebruikt wordt om de gezondheid bij te staan.

Vanwege de goede resultaten die ik in mijn praktijk heb met colloïdaalzilver, heb ik ook dit product opgenomen in het assortiment

Het is homemade dus elke bestelling wordt op aanvraag gemaakt.

Mocht je interesse hebben in colloïdaalzilver stuur me dan een berichtje. 

Kleur van colloïdaal zilverwater 20 ppm moet een gele kleur hebben. Indien het geen kleur heeft en gewoon op water lijkt, dan is het hoogstwaarschijnlijk geen colloïdaal zilverwater, maar een ionisch zilver, of een ionisch zilver met een heel laag gehalte colloïdaal zilver. Dit komt omdat deze ionische oplossing geen licht weerkaatst. Zie het als zout opgelost in water. Echt colloïdaal zilver zal vanaf ongeveer 4 ppm, een gele tint krijgen. Dit komt omdat de atomen licht weerkaatsen. 

https://www.youtube.com/watch?v=hiJ_14rGgu0

 

© 2021 - 2022 arkadawinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel