Zechsal gewrichten

Voor iedereen die soepeler wil bewegen! Een combinatie van Zechsal magnesium badkristallen, Zechsal OptiMSM® én Zechsal MCM gel.Veel mensen hebben last van hun gewrichten. Dit heeft vele mogelijke oorzaken: van reumatische artritis tot overgangsklachten, van artrose tot een kneuzing. Bij de één is het chronisch, de ander heeft het af en toe. Vaak worden de klachten erger naarmate we ouder worden. Echt vervelend, want stijve gewrichten veroorzaken pijn en ongemak. Wat is eraan te doen?

De basis voor soepeler bewegen is het magnesium van Zechsal uit de Zechsteinbron. Magnesium heeft hierbij een dubbele werking. Het is samen met het aanwezige calcium verantwoordelijk voor de opbouw van gezonde en sterke botten. En verder zorgt het voor ontspanning van de spieren rondom het gewricht. Deze spieren vangen de klappen op als een gewricht niet goed functioneert. Door de ontspanning van de spieren rondom het gewricht onstaat verlichting.

OptiMSM® is een natuurlijke onstekingsremmer en is essentieel voor soepele pezen en gewrichten. Daarnaast is het een pijnstiller en zorgt het voor ondersteuning van kraakbreen. Onmisbaar voor mensen met gewrichtsklachten. 

Zechsal MCM gel staat voor magnesium, chondroïtine en MSM, alle drie ontstekingsremmers. Dankzij de unieke combinatie van ingrediënten met bewezen werking geeft deze gel gerichte ondersteuning bij het functioneren van gewrichten.

Dit pakket is de ideale combinatie voor mensen met gewrichtsklachten.

Zechsal magnesium badkristallen: 47% magnesiumchloride, kristalwater.
Zechsal OptiMSM®: 99,9% methylsulfonylmethane.
Zechsal MCM gel: Aqua, Magnesium Chloride, Alcohol, Glycerin, Menthol, Dehydroxanthan Gum, Dimethylsulfon, Sodium Chondroitin Sulfate, Caffeine, Paullinia Cupana Fruit Extract, Zingiber Officinale Root Extract, Xanthan Gum, Parfum

 

Voor een optimaal resultaat raden wij aan om 2-3 keer in de week een voetenbadje te nemen met 125 gram badkristallen. Daarnaast dagelijks 2 gram OptiMSM oraal innemen of voeg 10 gram toe aan uw magnesium voetenbad. Smeer dagelijks de pijnlijke gewrichten rijkelijk in met de Zechsal MCM gel.

Sorteer op
 • Gewrichtspakket Helpt om soepeler te bewegen.
  Gewrichtspakket Helpt om soepeler te bewegen.

  Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij

  Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij

  ∙ OptiMSM®, MCM gel en badkristallen
  ∙ Aanbevolen bij stijve en pijnlijke gewrichten
  ∙ Ondersteunt pezen, kraakbeen en…

  € 30,95
 • Zechsal MCM gel, 100 ml Speciaal voor gewrichtsklachten
  Zechsal MCM gel, 100 ml Speciaal voor gewrichtsklachten

  Veel mensen hebben last van hun gewrichten. Dit heeft vele mogelijke oorzaken: van reumatische artritis tot overgangsklachten, van artrose tot een kneuzing. Bij de één is het chronisch, de ander heeft het af en toe. Vaak worden…

  € 14,95
 • Zechsal OptiMSM®, 500g Meest zuivere vorm van organisch zwavel
  Zechsal OptiMSM®, 500g Meest zuivere vorm van organisch zwavel

  ∙ Zuivere bron van organisch zwavel
  ∙ Remt ontstekingen
  ∙ Ondersteunt soepele gewrichten (kraakbeen)
  ∙ Goed voor huid, haar en nagels
  ∙ Bevordert de opname van magnesium

  € 34,95
 • Zechsal voetenbad, 750 g.
  Zechsal voetenbad, 750 g.

  ∙ Pure magnesium badkristallen
  ∙ Koop zuivere Zechsal kwaliteit!
  ∙ Effectieve magnesium opname via de voeten
  ∙ Totale ontspanning vlak voor het slapen gaan
  ∙ Zuivert de huid, ook bij schimmelproblemen

  Goed voor 6x een…

  € 11,95
© 2021 - 2023 arkadawinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel