Anti Stralings telefoonhoesje

Hoe werkt het?

Dit multifunctionele telefoonhoesje is vervaardigd van speciale signaal blokkerende stof, waardoor je een zogeheten kooi van Faraday creeërt.

De stof bevat veel koperdraad, die zorgt dat telefoonsignalen (en dus straling) volledig geblokkeerd worden als het hoesje de telefoon -of je autosleutel- volledig omsluit.

Afmetingen; lengte 20 cm.- breedte 10.5 cm.

Voordelen en gebruik:

Tijdelijk even rust? Plaats de telefoon in het MIDDENVAK van het hoesje, en vouw deze zorgvuldig dicht. Elk inkomend en uitgaand signaal wordt nu geblokkeerd, en je telefoon is bovendien stralingsvrij. Bellers krijgen meteen je voicemail.

Wel bereikbaar zijn maar geen straling op je lijf ? Plaats de telefoon dan in het VOORVAKJE met de klep naar buiten gericht. Het lege middenvak met het koperdraad voorkomt straling richting je lichaam, maar je bent bereikbaar.

Stralingsvrij slapen? Plaats de telefoon in het middenvak. Alleen de wekkerfunctie werkt nog.Tip: laad wel eerst je telefoon op, er zit geen gaatje in het hoesje waar de oplader doorheen kan. Wat logisch is, anders zou de ‘kooi van Faraday’ niet meer werken.

Wil je niet traceerbaar zijn? Plaats de telefoon in het middenvak en haal hem er uit wanneer je op je plaats van bestemming bent, of pas zodra je weer thuis bent. (Er zijn helaas echt legio mensen die hun echtgenote(s)n volgen met tracking-apps, en ook overheden maken steeds vaker gebruik van traceermethodes waar we niet om gevraagd hebben.)

Diefstal (oudere) auto voorkomen?  Zodra de autosleutel in het middenvak geplaatst is, worden alle inkomende en uitgaande signalen geblokkeerd. Daardoor is het onmogelijk voor criminelen om de auto te stelen. Zij kunnen dan namelijk geen gebruik meer maken van skimming-instrumenten die de unieke code van je autosleutel hacken, en aldus toegang krijgen tot je voertuig met het keyless entry-systeem.

Stille modus, vliegtuigmodus of uitzetten nooit meer nodig!

Sorteer op
  • Telefoonhoesje
    Telefoonhoesje

    Vanaf volgende week is er weer nieuwe voorraad. Geef bij dit product aan dat je het af wilt halen in de praktijk, dan kan ik de factuur aanpassen. Het kan nl met brievenbuspost verzonden worden en ik vind het zonde als je teveel…

    € 15,95
© 2021 - 2023 arkadawinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel