Keltisch Zeezout (het witte goud)

Keltisch Zeezout is gezond!

De voorvoegsels ‘sal’, ‘sel’ en ‘sol’ slaan allemaal op zout. Misschien had je er nooit bij stil gestaan maar het woord ‘salaris’ slaat van oorsprong op uitbetaald krijgen in zout. Romeinse ‘sol’daten kregen namelijk gedeeltelijk hun ‘sol’dij uitbetaald in zout. Het woord ‘sol’ verwijst naar zonne-energie. Zout was ooit geld, zout was handel. Wat te denken bijv. van de Engelse woorden ‘sell’ of ‘sale’. Zout is van oudsher belangrijk geweest, maar vandaag de dag zit zout in het verdomhoekje. Hoe kan dat? Er is veel misinformatie en zelfs bewuste desinformatie over zout.

Keltisch zeezout is goed voor lichaam, hart en bloedvaten Het bevat alle mineralen en sporenelementen die voor een gezond lichaam nodig zijn.

Het is goed voor jong en oud

Waarom Keltisch Zeezout?

Keltisch zeezout is toch heel iets anders dan het zeezout dat je in de winkels koopt. Meestal is het zeezout wat verkocht wordt in de winkel geraffineerd en gezuiverd. Echt zuiver zeezout kun je niet kopen in de winkel. Zelfs niet in een natuur of reformwinkel. Echt Keltisch zeezout is echt zeezout, helemaal volledig, ongezuiverd, ongeraffineerd en onbewerkt. Het wordt met de hand geschept uit zoutbronnen in Bretagne. Het zit vol met mineralen, namelijk 84 stuks en het is goed voor de werking van de  menselijke cellen. Keltisch zeezout vindt, wanneer het wordt opgelost in water, zijn weg naar de cellen. Het zal de elektromagnetische en de  lichtcommunicatie tussen de cellen vergroten en efficiënter maken, zodat de cellen beter met elkaar kunnen communiceren.

We weten dat mineralentekort leidt tot verzuring, hetgeen de basis is van alle ziekten, reumatische aandoeningen en huidklachten zoals psoriasis, eczeem, enz. Zeemineralen alkaliseren en het is van belang dat ons bloed een licht alkalisch Ph(zuurgraad) heeft en behoudt van 7,4. René Quinton, een Franse arts, toonde in 1897 al aan dat zeewater voor 98% identiek is aan bloed. Belangrijk is te weten dat zeemineralen herkend worden door onze cellen. Zeemineralen zijn alkalisch en werken verzuring en ziekte tegen. Zeewater is opgebouwd rondom het mineraal magnesium en laat nu juist magnesium het wondermineraal zijn dat ontspanning en gezondheid bevordert in plaats van samentrekking en verzuring. Magnesium is het mineraal van het leven en onze gezondheid.

Zout, het eeuwige medicijn!

Zout regelt het watergehalte in het lichaam
Zout is een sterk natuurlijk antihistamine
-Het kan gebruikt worden om astma te verminderen door het op de tong te leggen na het drinken van 2-3 glazen water, het is net zo effectief als een inhalator, zonder giftige bestanddelen.

·         Zout is een sterk stressverminderende stof

·         Zout is onmisbaar om de overmaat aan zuur uit de cellen te halen, ook de hersencellen

·         Zout is onmisbaar voor de nieren om overmaat aan zuur te kunnen verwijderen en die zuren in de urine te kunnen       stoppen

·         Zout is noodzakelijk bij de behandeling van emotionele stoornissen

-    Lithium is een vervanger van zout dat gebruikt wordt bij de behandeling van depressie

·         Zout is nodig voor het handhaven van het gehalte aan serotonine en melatonine in de hersenen

·         Zout kan zeer effectief zijn bij het stabiliseren van een onregelmatige hartslag

·         Zout is onmisbaar voor het regelen van de slaap.

– drink voor het slapen een groot glas water en leg daarna een paar korrels zout op de tong.

·         Zout kan de suikerspiegel in het bloed in balans brengen

·         Zout is onmisbaar voor het opwekken van de hydro-elektrische energie in de cellen

·         Zout is onmisbaar voor de communicatie en informatieverwerking van de zenuwcellen

·         Zout is onmisbaar voor de opname van de voedingsdeeltjes door de darmen

·         Zout is onmisbaar bij het reinigen van de longen van slijmproppen en taai slijm, met name bij astma, emfyseem en mensen met taaislijmziekte

·         Zout kan hoesten voorkomen door enkele korreltjes op de tong te leggen

·         Zout kan helpen bij het voorkomen van jicht

·         Zout is noodzakelijk om kramp in de spieren te voorkomen

·         Zout is onmisbaar bij het voorkomen van overproductie van speeksel

– je hebt een zouttekort als je steeds een teveel aan speeksel moet wegdeppen

·         Zout is onmisbaar voor een sterke botstructuur

·         Zout kan je helpen bij het krijgen en hebben van zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld

·         Zout kan helpen bij het behouden van je libido

·         Zout kan helpen bij het verminderen van een onderkin

·         Zout kan helpen bij het verminderen van een slechte adem

·         Zout kan spataderen en couperose in de benen voorkomen

Keltisch Zeezout is gebleken effectief in de strijd tegen wratten.

Hoe gebruik je Keltisch zeezout?

Het is heel eenvoudig. Wanneer je eenmaal het zout in huis hebt, dan neem je een pot of fles en die vul je voor 1/3 met het zout. Daarbij doe je dan voor 2/3 kraanwater en schud dit mengsel krachtig door elkaar. Wanneer het zout in het water door het schudden is opgelost zal er altijd wat zout op de bodem overblijven. Dit mengsel van water en zout noemt men ook wel “sole’

De toepassing:

Elke dag één of tweemaal een glas water nemen met daarin een theelepel sole. Het beste is ’s morgens als eerst een glas met sole te nemen en ’s avonds voor je gaat slapen. Niet meer dan hooguit 2 theelepels per glas water toevoegen want het is krachtig spul. Het zal wat vreemd smaken maar dat went snel.

Sole

De Kelten maakten een oplossing  van zeezout en regenwater, die ze  ‘Sole’  noemden, en dronken dit dagelijks. Mits je het niet overdrijft is dit een volkomen veilig en uitgebalanceerd supplement, waarmee je jezelf op een goedkope en efficiënte manier dagelijks kunt mineraliseren en alkaliseren om ziekte en verzuring tegen te gaan. Dit is niet zo vreemd, als je bedenkt dat:

• we als baby’s in de baarmoeder in een zout badje  liggen dat we ‘vruchtwater’ noemen en dat verdacht veel lijkt op een verdunde oceaan en ons hersenvocht eveneens een zoutbad is

• ons bloed zout smaakt, evenals ons zweet en onze tranen, bloed voor 0,9 procent uit mineraalzouten bestaat en de samenstelling ervan voor 98 procent identiek is aan zeezout.

• we op maar liefst drie cruciale niveaus een verdunde oceaan zijn, te weten ons bloedplasma, ons lymfatisch stelsel en het vocht dat onze cellen omringt.

• diarree wordt verholpen met een simpele water- en zoutoplossing en we zoutoplossingen toegediend krijgen in een ziekenhuis om ons in leven te houden.

Als u last heeft van psoriasis, eczeem of uitslag, zorgt Keltisch zeezout ervoor dat uw huid tot rust komt!

Gebruik in bad geeft positief effect van rust

–          werkt verlichtend voor eczeem, psoriasis en schimmels

Tandpasta

Sommige mensen poetsen dagelijks  hun tanden, tandvlees en tong met een paar korreltjes Keltisch zeezout en hebben er in korte tijd wittere tanden, sterker tandvlees en door gekregen. Je krijgt van dit zachte zout zeer gladde tanden en er komt zelfs glazuur bij. Laat na het poetsen het zout nadat het heeft vermeng met het speeksel, nog enkele minuten rondgaan in de mond waarmee dagelijks de gehele mond ontsmet wordt en wordt voorzien van een basisch milieu.

Het zout nooit wassen:

Spoel nooit van te voren het zout met water, want dan spoel je een waardevol mineraal weg. Namelijk magnesium. Magnesium is goed voor het hart en het bloed. Dat is juist ook het grote verschil met “gewoon” zout of zeezout. Gewoon keukenzout of zeezout verhoogt de bloeddruk. Keltisch zeezout verlaagt de bloeddruk.

Hoe lang kun je Keltisch zeezout bewaren?

Oneindig! Mits op een koele en donkere plaats bewaard. Denk daar maar eens over na…iets dat oneindig goed blijft. Wat denk je dat het met jou gaat doen? Dagelijks worden er meer mensen ziek of sterven van westerse medicaties en vaccinaties dan welke oorzaak ook. Wist je dat onder invloed van de farmaceutische industrie de wettelijke definitie van “medicijn” niet een middel is dat leidt tot genezing maar een middel dat de symptomen van een ziekte onderdrukt? Daarmee zijn werkelijke medicijnen die leiden tot genezing automatisch illegaal. Je wist waarschijnlijk ook niet dat deze club verenigd is in een VN-organisatie genaamd de Codex Alimentarius(voedselwet) waaraan maar liefst 173 landen meedoen en dat deze vitamines, kruiden en niet gemodificeerde gewassen officieel wil gaan verbieden? Hoe gek kan het worden!!! Tja het is gratis verkrijgbaar en daar kan dus niets aan verdiend worden.

Mineraliseer jezelf:

Om je eigen geconcentreerde zoutwateroplossing te maken: goede kwaliteit grijs zeezout in een afsluitbare fles of pot doen.Gebruik hiervoor dus geen zeezout uit de supermarkt want dat is vaak gewoon geraffineerd tafelzout in grotere kristallen. Natuurvoedingswinkels en toko’s verkopen geen echt zeezout. De fles of pot vullen met goede kwaliteit water. De fles of pot goed schudden totdat het zout is opgelost. Daarna opnieuw zout toevoegen en het proces herhalen. Telkens zout toevoegen totdat uiteindelijk het water geen zout opneemt en er korrels op de bodem blijven liggen. Het water is dan verzadigd en je hebt geconcentreerd Himalaya of zeewaterzout met 84 elementen erin in exact de juiste verhouding. Elke dag 1 of 2 theelepels van dat water oplossen in water, vers geperst vruchtensap en opdrinken. Een betere, goedkopere en effectievere manier om jezelf natuurlijke mineralen toe te dienen is er niet. Je moet het langzaam opbouwen  tot je eraan gewend bent.

Je kunt met een dergelijke zoutoplossing ook je mond en neus- en voorhoofdholtes dagelijks spoelen. Het helpt onder andere tegen ontstoken tanden, kiezen en kaken en lost slijm op bij verkoudheden of allergieën.

Mineralen en water zijn de bron van leven. Mineralen werken als activators, als sleutels. Iedereen die een tekort heeft aan mineralen mist dus “sleutels” die op een bepaalde plekken in je lijf het “contact” in werking zetten. Met alleen vitamines kom je er niet. Je kunt het meest vitaminerijke voedsel nemen en toch ziektes en kwalen krijgen, omdat je een mineralentekort hebt.  De vitamines zullen dan voor een deel letterlijk niet hun weg vinden in je systeem. Mineralentekort wordt vaak gezien als de bron van alle ziekte. Kijk naar de kwaliteit van groente en vlees uit de commerciële industrie en de alsmaar verslechterende gezondheid van mensen en je ziet het belang in van mineralen als activators. Door dagelijks zeemineralen in verdunde vorm te drinken, vul je je mineralenhuishouding aan en onderhoud en verbeter je daarmee je gezondheid en vitaliteit.

Steek je vinger maar eens in een zoutoplossing en proef maar: je zult geen zout proeven. 

Wat bevat Keltisch Zeezout o.a.

Barium
Broom
Caesium
Calcium
Cerium
Chroom
Fosfor
Gajolinium
Gallium
Germanium
Holmium
IJzer Jodium
Kalium
Kobalt
Koper
Lanthanium
Lutetium
Magnesium
Mangaan
Natrium
Nikkel
Niobium
Palladium
Rodium
Rubidium
Samarium
Scandium
Selenium
Silicium
Strontium
Terbium
Thullium
Titanium
Vanadium
Yttrium
Zilver
Zink
Zirkonium
Zwavel

En nog +/- 40 andere mineralen

Deze informatie verstrekt op geen enkele wijze medisch advies. Wend je daarvoor aan een  arts of specialist. Het gebruik en toepassing van dit middel is geheel voor eigen risico van de gebruiker. Niemand kan aansprakelijk worden gesteld voor welke mogelijke schade door het gebruik van dit product.

TOT SLOT:
Kijk hier voor nog meer nuttige info: 
https://www.ahealthylife.nl/labtest-de-uitslag-wat-zit-er-in-keltisch-zeezout/

Sorteer op
 • Keltisch zeezout 500 gr
  Keltisch zeezout 500 gr

  https://www.ahealthylife.nl/labtest-de-uitslag-wat-zit-er-in-keltisch-zeezout/

  Dat wij dommer worden door een zout tekort is wetenschappelijk bewezen door Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie.

  Jij ademt, zweet en…

  € 4,95
© 2021 - 2024 arkadawinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel