Shungiet

Karelië Shungiet 


Attentie - Reinig uw Karelië shungiet voorwerpen! Lees verderop meer...
Gepolijste shungiet uit Karelië, de locatie in Rusland waar de hoogste kwaliteit shungiet vandaan komt. De steen dankt zijn naam aan een klein dorpje genaamd Shunga, waar de steen voor het eerst werd ontdekt.

Productspecificaties
Classificatie: Type III zwarte shungiet
Koolstofgehalte: 30-50%
Diep zwarte kleur
Actieradius: ± 1,5mtr
Land van herkomst: Rusland, locatie Karelië
Verpakking: plastic foam

Shungiet 
Shungiet producten zijn niet alleen mooi ter decoratie, ze dienen meerdere doelen. Ze bieden bescherming tegen elektromagnetische en geopathische stressoren. Shungiet is zeer geschikt voor kristalgenezing en meditatiepraktijken. En het brengt harmonie en balans in de energie in een kamer en in het lichaam van een persoon.

Attentie - Reinig uw Karelië shungiet voorwerpen!
Het is noodzakelijk te vermelden dat zowel gepolijste als ongepolijste Karelië shungiet zwarte vlekken op uw kleding en huid kunnen achterlaten. De reden hiervoor is een hoge hoeveelheid koolstof in de samenstelling van shungiet. Het is dus een natuurlijke eigenschap van het mineraal en kan een extra verificatieteken zijn van de echtheid van het product.
U kunt de shungiet voorwerpen voorzichtig wassen onder warm stromend water. Dit is vooral belangrijk voor hangers of andere voorwerpen met gaatjes waar na de productie van shungiet stof op kan achterblijven. Laadt de shungiet producten na het wassen op door ze gedurende een paar uur in zonlicht te plaatsen.

Ruwe shungiet chips geven nog veel meer koolstof af, maar dat is niet echt een probleem. U gebruikt ruwe shungiet hoofdzakelijk voor het verminderen van elektro vervuiling, het absorberen van radiatie en het verbeteren van Feng Shui in woon- en kantoorruimtes. U kunt de shungiet in het transparante potje laten zitten met afgesloten deksel, of in een sierlijk bakje doen en buiten bereik van kleine kinderen of dieren neerzetten.
 

Shungiet betekenis
Shungiet is een Precambrium koolstofhoudend natuurlijk gesteente van organische oorsprong. Het wordt vaak een "helende steen" of zelfs een "steen des levens" genoemd vanwege zijn krachtige helende en beschermende eigenschappen. Shungiet is ongeveer 2 miljard jaar oud en werd gevormd lang voordat er leven op onze planeet bestond. Het heeft dus eeuwenlang de energie van de aarde en de ruimte opgezogen. Deze krachtige energieën, samen met zijn chemische samenstelling en fysieke kenmerken, maken shungiet werkelijk uniek en dankzij dat is het over de hele wereld populair in de vorm van talloze shungiet producten.
 

Wat maakt Karelië shungiet zo bijzonder?
De populariteit van Karelië Shungiet is voor een groot deel te danken aan zijn hoge koolstof gehalte met unieke structuur die bestaat uit fullerenen, een uiterst zeldzame chemische binding van koolstofatomen. Fullerenen worden beschouwd als een van de krachtigste antioxidanten die ons lichaam beschermen tegen de effecten van vrije radicalen en andere negatieve en schadelijke invloeden in onze omgeving. De bolvormige moleculen van fullerenen in shungiet maken het tot een van de meest effectieve middelen voor persoonlijke bescherming, genezing en waterzuivering. Elite Shungite is het type shungite met het hoogste koolstofgehalte, met het grootste aantal fullerenen en is dus het meest effectieve type.
 

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Karelië shungiet?
In onze moderne wereld wordt shungiet op grote schaal gebruikt op verschillende gebieden, waaronder in de zware industrie, landbouw, geneeskunde en spirituele praktijken. De beroemde eigenschappen van shungiet die het over de hele wereld populair maken zijn onder andere waterzuivering en bescherming tegen de ons omringende elektromagnetische velden (EMF) en 5G straling (ook wel millimeter golven of MMW genoemd). Daarnaast kan shungiet geopathische stress en spanning neutraliseren en ondersteunt het de helende eigenschappen van het menselijk lichaam en spirituele healing. Al deze eigenschappen dragen bij aan de steeds groeiende populariteit van shungiet.

Shungiet classificatie
Shungietstenen kunnen worden onderverdeeld in drie types, afhankelijk van het gehalte aan koolstof dat ze bevatten:
Type I: Ook wel Elite Shungiet genoemd, heeft een koolstofgehalte van meer dan 90% en een zilverachtig oppervlak. 
Type II: Bevat 50-90% koolstof en heeft een grijsachtige kleur.
Type III: Bevat 30-50% koolstof en is zwart van kleur.

Let op: er zijn ook shungiet producten op de markt met een lager gehalte aan koolstof, deze geven niet af. Zie onze overige shungiet producten.

Sorteer op
 • Karelië Shungiet bol +/- 6x6 cm
  Karelië Shungiet bol +/- 6x6 cm

  Gepolijste shungiet bol uit Karelië, de locatie in Rusland waar de hoogste kwaliteit shungiet vandaan komt. De steen dankt zijn naam aan een klein dorpje genaamd Shunga, waar de steen voor het eerst werd…

  € 33,50
 • Karelië Shungiet hanger dubbele cirkel +/- 5cm
  Karelië Shungiet hanger dubbele cirkel +/- 5cm

  Karelische Shungiet hanger, een van de meest effectieve beschermende middelen tegen elektromagnetische straling en geopathische stressoren. Het dagelijks dragen van een shungiet ketting of hanger staat bekend om het verlichten van…

  € 10,95
 • Karelië Elite Shungiet hanger ruw +/- 7-10 g
  Karelië Elite Shungiet hanger ruw +/- 7-10 g

  Attentie - Reinig uw Karelië shungiet voorwerpen! Lees verderop meer...
  Hanger van Karelische Elite Shungiet, met een koolstofpercentage van 90% of hoger. Biedt de best mogelijke bescherming tegen elektromagnetische straling en…

  € 18,95
 • Shungiet piramide +/-5.5 x 5,5 cm
  Shungiet piramide +/-5.5 x 5,5 cm

  Shungiet is een zwarte steensoort van meer dan 2 miljard jaar oud, die op steenkool lijkt. Het bestaat uit een unieke natuurlijke structuur, tussen amorf (niet-kristallijn) steen en grafiet in. In het algemeen is shungiet een…

  € 32,95
© 2021 - 2023 arkadawinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel