Koperen drinkfles bloem des levens print 750 ml

Artikel 1 van 4
€ 30,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Hopelijk binnenkort weer leverbaar.

De flower of life symboliseert de groei van al het leven; het bevat dus eigenlijk alle wijsheid van het universum op precies dezelfde wijze zoals onze genetische code zit opgesloten in ons DNA. Men zegt dat de flower of life de blauwdruk bevat van de hele schepping. Vandaar mijn keuze om deze drinkflessen, met een afdruk van de flower of life, op te nemen in het assortiment. De Flower of life heeft invloed op het water (zuiveren) en kan ingezet worden om straling tegen te gaan.

 

Drinkflessen van koper (tamba) worden in India al meer dan 2000 jaar gemaakt en gebruikt. Volgens de oude Indiase  Ayurveda, helpt het drinken van water uit een koperen fles om de drie energieën die door het menselijk lichaam circuleren, de Dosha’s (Vata- lucht element, Kapha- water element en Pitta vuur element), te balanceren. Yogi & Yogini Koperen Drinkfles is ontworpen en geproduceerd vanuit dit gedachtengoed. 

  • Het genot om zuiver water te drinken 
  • Alleen geschikt voor water. Niet voor melk, citrus en zure vloeistoffen
  • Koper geleidt warmte, dus alleen gebruiken met koud water zodat je handen niet verbranden!


Productspecificaties
99,9% zuiver koper
Buitenzijde: gepolijst en gelakt
Binnenkant: gepolijst
Alleen voor koud water!

 

Schoonmaak- en onderhoudsinstructies 
Niet in de vaatwasser wassen  
Reinig met natuurlijke zeep, zachte spons en water op kamertemperatuur 
Om het koper te laten glanzen gebruik citroenpartjes of koperpoets 
Niet blootstellen aan direct zonlicht


Yogi & Yogini Naturals
Onder ons merk Yogi & Yogini Naturals brengen wij producten op de markt die geproduceerd zijn met oog voor het milieu. Voor mensen die houden van goede natuurlijke producten. En die willen bijdragen aan het welzijn van zichzelf, anderen en onze planeet.

 

NB: Koper verkleurt t.g.v. oxidatie. Tevens kan het materiaal vlekken vertonen. Dit zijn beide natuurlijke eigenschappen van koper en heeft geen negatief effect op het drinken uit een koperen fles als deze. 

© 2021 - 2024 arkadawinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel