Koperen fles 750 ml OHM

Artikel 2 van 4
€ 30,95 (inclusief btw)

Binnenkort weer leverbaar

 

Het Ohm teken symbool staat voor eeuwigheid, oneindigheid en het universum. Het teken vertegenwoordigt de geest van de verlichting, met als effect het zuiveren en stabiliseren van de geest.

Over het Ohm teken bestaan veel verschillende verhalen. Ohm zou het eerste geluid zijn van de schepping, de adem die bij het woord hoort. Ook zou het Ohm teken staan voor een heilige lettergreep uit het hindoeïsme en boeddhisme en dan vooral uit gebeden.

Dit symbool zou als oorsprong worden gezien voor alle gebeden en mantra’s. Ook zijn er verschillende verklaringen voor het heilige hindoeisme symbool Ohm, De meest voor de hand liggende is dat het teken 3 staat voor de god van de schepping, de O zou staan voor de stilte en de eenheid van de goden.

Voor veel gelovigen heeft het ohm teken de betekenis van oerklank. Als je het symbool op de juiste manier uitspreekt, zou je namelijk de trilling voelen van een scheppende kracht, de energie die volgens hindoeïsten de wereld laat draaien. Je kunt daarom niet alleen staren naar het teken van ohm en erop mediteren, maar hem ook chanten als Mantra.

Drinkflessen van koper (tamba) worden in India al meer dan 2000 jaar gemaakt en gebruikt. Volgens de oude Indiase  Ayurveda, helpt het drinken van water uit een koperen fles om de drie energieën die door het menselijk lichaam circuleren, de Dosha’s (Vata- lucht element, Kapha- water element en Pitta vuur element), te balanceren. Yogi & Yogini Koperen Drinkfles is ontworpen en geproduceerd vanuit dit gedachtengoed. 

  • Het genot om zuiver water te drinken 
  • Alleen geschikt voor water. Niet voor melk, citrus en zure vloeistoffen
  • Koper geleidt warmte, dus alleen gebruiken met koud water zodat je handen niet verbranden!


Productspecificaties
99,9% zuiver koper
Buitenzijde: gepolijst en gelakt
Binnenkant: gepolijst
Alleen voor koud water!

 

Schoonmaak- en onderhoudsinstructies 
Niet in de vaatwasser wassen  
Reinig met natuurlijke zeep, zachte spons en water op kamertemperatuur 
Om het koper te laten glanzen gebruik citroenpartjes of koperpoets 
Niet blootstellen aan direct zonlicht


Yogi & Yogini Naturals
Onder ons merk Yogi & Yogini Naturals brengen wij producten op de markt die geproduceerd zijn met oog voor het milieu. Voor mensen die houden van goede natuurlijke producten. En die willen bijdragen aan het welzijn van zichzelf, anderen en onze planeet.

 

NB: Koper verkleurt t.g.v. oxidatie. Tevens kan het materiaal vlekken vertonen. Dit zijn beide natuurlijke eigenschappen van koper en heeft geen negatief effect op het drinken uit een koperen fles als deze. 

© 2021 - 2024 arkadawinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel